Arriba la primavera i amb ella les vacances de Pasqua, un petit respir del dia a dia. Una escapada per gaudir del temps en família, amics o parella i deixar-te sorprendre, ja que a l’Hotel Terradets, tenim plans per a tots!

Per als més petits, tenim una proposta molt entretinguda d’activitats i tallers gratuïts per als clients de l’hotel, relacionats amb la natura, la primavera, el Geoparc i la Microreserva de Terradets. Coneix més aquí.

I a més a més, de l’1 al 5 d’abril, el Parc Astronòmic del Montsec, ofereix visites nocturnes familiars cada nit a les 21h. Adreçades a famílies amb infants menors de 10 anys. I el Museu de la Conca Dellà, ofereix de dimarts a diumenge, sortides per conèixer els diferents jaciments de dinosaures. l per últim, l’Espai Patrimonial de la Central Hidroelèctrica de Talarn, ofereix activitat familiar (dissabte 8 d’abril a les 11:30h).

Tallers per als més petits
Visites nocturnes familiars

Per als més aventurers, un gran ventall d’activitats esportives, com vols en parapent, vies ferrates o la travessa en caiac pel Congost del Doll, un congost salvatge i desconegut que et sorprendrà! guiat per zenithaventura. Si prefereixes una ruta més tranquila, però no menys bonica, caiac per l’embassament de Terradets (sortint des del mateix embarcador de l’hotel. Disponible cada matí del 6 al 9 d’abril).

Travessa en caiac pel Congost del Doll, el més salvatge i desconegut

Per als amants dels viatges en el temps, l’Epicentre centre de visitants del Pallars Jussà i Geoparc Orígens, podreu començar a descobrir perquè som Geoparc Mundial de la UNESCO.

Visita guiada a petjades de dinosaure
Titanosaure dels Pirineus
  • Viatjar a l’Edat de Bronze, visitant o realitzant les sortides a l’Espai Orígens.
  • Viatjar a l’Edat Antiga, descobrint l’antiga AESO o saltant a l’edat mitjana amb la visita teatralitzada i humorística al Castell de Llordà, de la mà de l’Esperanceta que organitza el Museu de la Conca Dellà.
Castell de Mur
Front del Pallars 1938
  • Conèixer l’antic comtat de Pallars, els seus castells i les seves lleis visigodes a la visita guiada del Castell de Mur i Canònica de Santa Maria de Mur. O recórrer les antigues trinxeres o búnquers del Front del Pallars de 1938 amb Guies del Pallars.
Parc Astronòmic del Montsec

I per a tots els públics! completar el dia, realitzant la recomanadíssima visita nocturna al Parc Astronòmic, per descobrir el Cel #starlight ✨ del Montsec. El millor cel per a l’observació de l’universa a Catalunya.

Un enorme ventall d’activitats per gaudir i descobrir durant tota la Setmana Santa.

Vine i enamora’t de la nostra terra!