Hotel Terradets és molt més que un hotel. És un espai per a tothom on qualsevol pot trobar una activitat o una experiència que s’adapti a les seves preferències i gaudir així d’una estada inoblidable. A partir de Setmana Santa i per celebrar també la primavera, a Hotel Terradets actualitzem el nostre llistat d’activitats.

Les nostres propostes inclouen tant activitats de lleure i esportives, com d’altres més culturals. A més, la majoria d’aquestes sortides són aptes per a famílies, parelles o grups d’amics.

Sortides al Congost de Mont Rebei

Hi ha diverses activitats al Congost de Mont Rebei. Hi ha excursions guiades que inclouen més de 3 hores de trekking (recomanada per majors de 9 anys) per descobrir tots els secrets de la zona. També es pot fer una via ferrata, acompanyats sempre per un experimentat guia de muntanya (apta per a tots els públics de més de 7 anys), que us permetrà gaudir d’unes vistes espectaculars. Però si preferiu activitats aquàtiques, també podeu escollir fer caiac al Congost de Mont Rebei, amb  impressionants parets de mig quilòmetre separades per un estret passadís de 30 metres. Per realitzar aquesta activitat és necessari que us desplaceu fins la Vall d’Àger, a l’embarcador de Corçà on us proporcionarem tot el material i explicacions necessari per l’aventura.

Activitats amb caiac

A més de la sortida al Congost de Mont Rebei, a Hotel Terradets podreu escollir altres rutes i activitats que incloguin caiacs. Si voleu combinar caiac i espeleologia en una ruta senzilla i ideal per famílies, podeu triar anar en caiac fins arribar a l’entrada de la Cova dels Muricecs. Si preferiu una activitat per fer en parella o fins i tot amb un grup d’amics, podeu fer eno-caiac: passar una estona divertida en caiac i després fer un tast d’alguns dels millors vins de la zona. I si us agraden els reptes, també podeu intentar completar el divertit joc d’orientació amb proves i pistes repartides per l’embassament de Terradets. Una manera entretinguda de descobrir el nostre entorn en família. Apte per tots els públics.

 

 

Sortida en e-bike

La bicicleta elèctrica és un mitjà perfecte per visitar llocs que es poden fer durs i cansats amb la bicicleta de tota la vida. Veniu a provar-la en una ruta de mig dia on us durem de passeig per alguns dels racons més bonics de les rodalies de l’Hotel Terradets. Ideal per famílies, parelles i grups d’amics.

 

Trekking

Pels qui prefereixen caminar, comptem amb una excursió guiada de dificultat mitja-baixa per un dels barrancs més macos de la zona amb sortida i arribada a l’Hotel Terradets. Les millors vistes de la impressionant Roca Regina es troben en aquesta ruta. L’edat mínima necessària per aquesta activitat és de 10 anys.

 

Sortida astronòmica

Ens trobem en un dels indrets amb el cel més fosc de Catalunya. Aprofiteu-ho i gaudiu d’una Observació Astronòmica a l’Hotel Terradets amb telescopi de la mà del nostre astrònom. Farem una petita caminada fins arribar a l’indret on us mostrarem els objectes més espectaculars del cel.