Foto plat menú nadal

El Nadal cada cop és més a prop i, com no podia ser d’una altra manera, a Hotel Terradets ja estem preparats per celebrar aquestes festes com cal. Volem que passeu uns dies inoblidables a Cellers, gaudint de tot el que nosaltres tenim per oferir-vos i envoltats d’un entorn natural privilegiat. És per això que des del dissabte dia 23 de desembre i fins dilluns dia 1 de gener, Hotel Terradets comptarà amb activitats nadalenques i familiars dedicades, sobre tot, als més petits de casa.

Si veniu a Terradets durant aquestes dates tan especials, podreu gaudir de tot el que ofereix el nostre esplai i els seus tallers, que es faran cada dia, excepte el 27, 28 i 29 de desembre. Les activitats fetes en aquest esplai inclouran un taller per aprendre a fer galetes els dies 25 i 30 i, a més, farem cagar el Tió el dia 24, com la tradició mana. Per acabar d’arrodonir-ho, les nits del 23 i del 30, es faran projeccions de pel·lícules infantils.

A banda d’aquestes activitats especials per a les famílies i els més petits de la casa, a Terradets celebrarem també la vetlla de Nadal, el Nadal, el Sant Esteve i el cap d’any. Per això, posem a la vostra disposició diversos menús per cadascuna d’aquestes celebracions, tant per a famílies com per a empreses.

Els menús nadalencs del Restaurant del Llac de Terradets estan pensats per tal que pugueu assaborir les festes al màxim. És per això que al nostre menú nadalenc hi trobareu des de guioza de llagostí fins a sopa de galets i carn d’olla de la Padrina Tresina. A més, utilitzem productes d’excel·lent qualitat per crear unes combinacions exquisides i dissenyem tots els menús especialment per a cada ocasió. El nostre xef treballa per unir tradició amb cuina contemporània amb l’objectiu que tots els comensals gaudeixin al màxim de qualsevol celebració.

També pensem en els més petits de casa, i per això al restaurant d’Hotel Terradets hi trobareu també un menú de cap d’any especial per a nens, al qual no li falta res: des de còctel de fruites de benvinguda fins a pastís de coulant de xocolata, passant per aperitius i plats principals.
Per complementar-ho tot, la nit de cap d’any disposem, també, de servei d’animació per als més petits, a partir de dos anys.

Si sou dels qui preferiu celebrar les festes a casa o simplement no us ve de gust passar moltes hores a la cuina, recordeu que també podeu encarregar els nostres menús de Nadal per emportar.

Celebra el Nadal com a casa amb Hotel Terradets!

I per si voleu gaudir d’un sopar i festa d’empresa inoblidable aquest desembre, també disposem de menús especials per celebrar el nostre 70 aniversari amb vosaltres.