El Nadal és temps de retrobament, de gaudir en família i viure la il·lusió i la màgia als ulls dels més petits. Des d’Hotel Terradets, volem que descobriu, visqueu i gaudiu de les nostres instal·lacions, de la nostra gastronomia, dels productes de proximitat i de tot el ventall d’activitats que ofereix la comarca.

Volem que gaudiu de les vacances, ja sigui amb un joc de taula a la vora del foc a terra, d’una ronda al billar, d’un partit de pàdel o d’un passeig a la vora del Llac.

Convidar-vos a conèixer les singularitats del nostre territori; un viatge en el temps, per conèixer l’antic Comtat de Pallars, els seus Castells, les restes del Front 1938 o rememorar l’antic comerç a les Botigues-Museu de Salàs. Descobrir, perquè sóm Geoparc Mundial de la Unesco i destinació Starlight, conèixer la nostra parla pallaresa, les nostres costums, tradicions, i sobretot la nostra gastronomía!

Parc Astronòmic del Montsec
Botigues-Museu de Salàs de Pallars

I per als més menuts, un llistat dels horaris dels Parcs de Nadal i activitats previstes per aquestes festes, perquè Volem formar part del teu NADAL!  

Geoparc Orígens
Destinació Starlight