La primera edició de la Pirine Xtreme Triathlon ha escollit l’embarcador de l’Hotel Terradets per a donar el seu tret de sortida. Seran tant sols 50 els participants que prendran la sortida a un triatló que te com a objectiu disfrutar de l’esport en un entorn de naturalesa exuberant com és el Pallars Jussà.

Lago al lado del Hotel Terradets en el Pallars Jussà, Cataluña

La primera part de la Pirine Xtreme Triathlon, dedicada a la natació en aigües obertes, s’iniciarà a l’embarcador de l’Hotel Terradets. Els triatletes es batran en braçades dins les aigües del riu Noguera Pallaresa fins arribar a la zona dels Roures de la Llimiana, entorn natural únic amb vistes al llac de Terradets i als Pirineus. La segona part de la Pirine Xtreme Triathlon, dedicada a la bicicleta, exigirà el màxim als participants amb l’ascens a tres ports de muntanya com la Serra del Montsec, Coll de Nargo i Port del Comte. Un recorregut que passa dels 400 metres d’altitud fins als 1.800 metres amb final a Molí de Fòrnols, als peus del Parc Natural Cadí Moixerò. La prova final, els 42 quilòmetres de la marató, portaran als corredors per un circuit pur trail amb camins únicament accessibles quan no hi ha neu. Creuant el poble de Tuixent, el Refugi Coll de Port o St. Llorenç de Moruny fins als últims 15 quilòmetres d’infart amb meta final a les pistes d’esquí del Port del Comte a 2.100 metres d’altitud.

Una experiència única en un entorn excepcional que podràs comprovar en el següent video. Si el teu cos i ment estan preparats no ho dubtis i apuntat a la Pirine Xtreme Triathlon.