Carnestoltes és una de les celebracions més divertides de l’any, en què les disfresses substitueixen les preocupacions i tothom està disposat a passar-ho bé. Les dates d’aquesta festa varien anualment, ja que es tracta d’un esdeveniment del calendari lunar, i el Carnestoltes d’aquest any se celebra el cap de setmana del 10 i l’11 de febrer. Nosaltres us proposem que el dissabte dia 10 vingueu a passar la nit de Carnestoltes a Hotel Terradets.

A banda d’una localització fantàstica, en plena natura i al costat del llac, a Terradets hi trobareu una cuina excel·lent, que combina tradició i modernitat per oferir una experiència gastronòmica completa a tots els comensals. I, és clar, el menú per la festa de Carnestoltes no serà menys.

La nit del 10 de febrer de 2018 us proposem un àpat molt complet amb aperitius, dos plats, postres i begudes, tot fet amb productes de qualitat. I el sopar anirà seguit d’una sessió de música de la mà d’un DJ. Només caldrà que vingueu disfressats per tal que la celebració sigui rodona.

A més, us podeu allotjar al mateix Hotel Terradets per evitar cap tipus de preocupació a l’hora de finalitzar la festa i descansar en una de les nostres habitacions.

Consulteu aquí el menú de Carnestoltes. El preu és de 35€, 15€ de suplement amb mitja pensió o pensió completa.