Sembla que l’estiu ja és aquí! Amb aquesta onada de calor, han tornat les ganes d’aigua, de relax, dels vermuts i dinars a l’aire lliure i de tornar a gaudir de les nits a la fresca. I és que l’any passa molt ràpid, i quan ens adonem ja som a l’estiu, buscant dates per fer una escapada o un destí on instal·lar-se.

Per on començar? Mar o muntanya, fred o calor, relax o aventura, amics o família, …

A Hotel Terradets, pots trobar el què busques. Rodejats d’un entorn natural màgic entre llac i muntanya, que convida a la calma, al repòs i al sentiment de connexió amb la natura. Amb la possibilitat de fer un munt d’activitats, tant esportives, d’aventura, culturals o eno-gastronòmiques. Perquè formem part d’un territori singular, al pre-pirineu català, declarat Geoparc per la Unesco, que gaudeix d’una història i espais naturals únics.  

Estiu a Terradets

Som connectors amb la nostra terra, volem que descobriu, visqueu i gaudiu de l’hotel, de la nostra gastronomia i dels deliciosos productes km0.

Un racó on gaudir de les vostres vacances. Aquell temps on desconnectes de tot i et deixes portar pel moment, coneixent llocs nous o endinsar-te en els que ja t’apassionen, fer allò que desitges o simplement fluir amb tot allò que et recomanen.

Aques Estiu, Viu-lo a Terradets!