Arriben les Fires de tardor al Pallars Jussà 2017 per omplir les cuines i els paladars dels sabors dels productes de la nostra terra. Així, durant aquests quasi dos mesos, us convidem a apropar-vos per conèixer aquests productes i, sobretot per tastar-los. Us esperem!

Des del 7 d’octubre i fins el 19 de novembre , diverses Fires de tardor viatjaran a través dels pobles del Pallars Jussà.

  • 7 i 8 d’octubre: Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí: Es podran veure demostracions d’oficis antics i artesans, a més de veure vaques de raça bruna i ovelles xisquetes. La fira també comptarà amb teatre, sopar popular i fira de productes artesans.
  • 14 d’octubre: Fira del mostillo de Llimiana: Durant la jornada es podrà degustar el mostillo, esmorzar i gaudir de parades amb productes artesans del Pallars.
  • 22 d’octubre: Fira del bolet d’Isona: Jornada dedicada a aquest aliment tan tradicional de la tardor. Mostra gastronòmica, visites guiades, jocs infantils i el concurs Boletus són alguns dels ingredients de la fira.
  • 4 de novembre: Fira del codony de Tremp: És l’única fira dedicada a aquest fruit tant característic però alhora poc conegut. Tremp ha preparat activitats per a grans i petits, mostra de comerç i gastronòmic amb més de 70 expositors, i un concurs d’allioli de codony.
  • 11 de novembre: Fira de Sant Martí de Talarn: Aquesta jornada vol rememorar les antigues fires ramaderes de la comarca. El contacte amb els animals i el dinar popular són els plats forts de la jornada, a més de gaudir de deliciosos productes locals.
  • 18 i 19 de novembre: Fira de Salàs: Durant un cap de setmana, aquesta Fira de Bestiar de Peu Rodó a Salàs recorda un dels motors econòmics més importants de la població, a més de mostrar productes de proximitat i animals.

 

MENÚ GASTRONÒMIC ESPECIAL

A més, durant aquestes dates, el nostre restaurant, el Restaurant del Llac, us oferirà un menú especial perquè descobriu la gran varietat de sabors que conformen la cuina pallaresa. Te’l perdràs?

ENTRANTS

Aperitius de festa

PRIMER

Crema de ceps i verduretes amb ou cuit a baixa temperatura

SEGON

Tronc de bacallà a la crema de formatge de Vilavella i puré de moniato

TERCER

Cilindre de corder amb trinxat i salsa de múrgoles

POSTRES

Cremós de formatge amb compota de pastanaga i crumble

BEGUDES

Vins aniversari 70 anys Terradets

Aigua

Cafè o infusió

Licor de Cassis o Ratafia

PREU:  35 € IVA INCLÒS