El proper dissabte 15 de juliol a les 19h, la Coral Polifònica de Tremp amb la col·laboració de la Camerata Coral Sant Cugat, oferiran el «Concert Tel·lúric, amb copes d’aigua: música a capella de l’esperit i de l’ànima des del fons de la terra».

En la que serà la quarta edició d’aquest concert, es podrà sentir una selecció de música coral amb obres de compositors com Ola Gjeillo, Morten Lauridssen, Eriks Esenvalds, Monica Asllund i Leonard Cohen. El contingut espiritual serà el fil conductor d’aquest espectacle, que inclourà copes d’aigua que, afinades en 6 tons diferents, s’utilitzaran com a instruments.

La localització, amb capacitat per 700 persones, fa d’aquest recital una experiència única per l’espectador. Aquesta cova, que durant l’Edat de Bronze va ser un santuari, necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes, es converteix ara en un auditori natural amb una acústica magnífica.

Es recomana portar calçat còmode i roba d’abric, ja que la temperatura dins la cova és molt més baixa que a l’exterior i pot baixar dels 10ºC. També s’aconsella portar algun seient plegable, tot i que l’organització tindrà màrfegues de préstec i també servirà begudes al peu del sender.

Després del concert, a les 21:30h, hi haurà un sopar popular com cada any, al qual podran assistir els qui hagin comprat entrada anticipada per 15€ (a part dels 5 del concert).