La tretzena edició del Festival del Romànic i els Castells de Frontera ofereix, com és habitual, una barreja d’art, música i patrimoni arquitectònic entre l’1 i el 16 de juliol.

Els concerts tindran lloc al Castell de Llordà, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, a l’església de Santa Maria de Covet i al Castell de Mur, al cim de la Conca de Tremp. Aquesta edició del festival inclou propostes tan innovadores com música pop-jazz de cambra, clàssics com la Coral d’Isona interpretant «Cançons d’amor i de pau» i interessants combinacions com la d’Auditexaudi, que barrejarà música antiga de rituals religiosos amb la contemporània del compositor Josep Soler.

A més, aquest cicle inclou altres espectacles: el Concert Tel·lúric a la Cova Negra del Montsec i el Concert de les Espelmes a l’Ermita de la Mare de Déu de la Plana.

El festival està organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments de Castell de Mur i Isona i Cona Dellà. L’organització fixa el preu de les entrades dels concerts en 5€ i ofereix autocars gratuïts amb sortida i arribada a Tremp.

Per a més informació consulteu el web del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Foto: Consell Comarcal del Pallars Jussà