Redescobreix la nostra Terra

Ja tenim a punt la segona edició del Benvinguts a pagès, una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Del 3 al 5 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps… La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d’origen i directament de la mà dels seus productors!

Podreu visitar explotacions a cada comarca catalana, i gaudir del menú Benvinguts a pagès.

El Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la nostra gastronomia. Grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles, colles d’amics… tots hi trobareu una oferta a la vostra mida.

Aquest any, a més, l’esdeveniment ve acompanyat d’un soci excel·lent, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se fins al 9 de juny. Descobreix el nostre menú especial Benvinguts a Pagès que us servirem al Restaurant Del Llac.

Descobriu també les propostes que us hem preparat al Pallars Jussà,

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Sigueu benvinguts a pagès!