Hotel Terradets compta, entre moltes altres coses, amb una localització inmillorable. Envoltat de natura i d’aigües tranquil·les, és l’opció perfecta per desconnectar i gaudir d’activitats a l’aire lliure. Amb el bon temps, les més populars són les activitats d’aigua, entre les quals destaquen les sortides en caiac des del nostre propi embarcador.

Un dels motius principals pels quals les activitats en caiac són tan populars és que hi ha opcions per totes les edats i gustos.

Pels més petits, a Hotel Terradets tenim “El joc del nostre dino Puc”. Una activitat perfecta per famílies amb nens petits, ja que podran gaudir d’una sortida en caiac complementada amb un joc d’orientació que els ajudarà a conèixer millor l’entorn natural d’Hotel Terradets i passar-s’ho bé mentre el descobreixen.

Pels qui vulguin combinar caiac amb espeleologia, disposem de la sortida Covacaiac: una ruta senzilla, que és també molt bona opció per famílies, especialment si els nens no són molt petits. Amb aquesta activitat podeu anar en caiac fins la Cova dels Muricecs. Un cop allà, podreu fer un tastet d’espeleologia i, com no podia ser d’una altra manera, veure també els muricecs que donen nom a la cova.

Pels qui vingueu a Hotel Terradets en parella o pels qui vulgueu passar uns dies amb un grup d’amics, us recomanem fer eno-caiac. Aquesta activitat us permetrà fer una mica d’esport, passar una estona divertida en caiac i després fer un tast d’alguns dels millors vins de la zona. No es pot demanar gaire més…

Per reservar l’activitat heu de contactar amb Zenith Aventura www.zenithaventura.com 687 53 65 71 (l’activitat necesita prèvia reserva amb un mínim de 24h d’antelació i ser un mínim de 4 persones)