Aquest Juliol hem celebrat la cinquena edició dels nostres Capvespre del Llac, apostant per grups locals amb molt de talent, variant entre duos musicals i trios, per donar ritme al cartell i ha estat tot un èxit!

Arrel d’aquest motiu i com a commemoració d’aquesta cinquena edició, acomiadem el mes d’Agost amb un cinquè Capvespre del Llac amb els nostres estimats, Canela N’Drama, un duet nascut a Barcelona a inicis de l’any 2015 fundat per l’argentí Alexis Bass i la valenciana Yolanda Bretó. Vam tenir el plaer de coneixe’ls a la nostra tercera edició i des de llavors, hem confiat amb ells i ja formen part de la nostra família!

Així que ja sabeu, el pròxim dimecres 31 d’agost, teniu una cita molt especial a la nostra terrassa de l’hotel, gaudir d’un moment màgic en un entorn únic. I la sensibilitat musical i el talent del duo Canela N’Drama juntament amb el exclusiu Menú de Tapes del nostre Xef Lluis Boté.

Aprofita el descompte del 15% per a les habitacions Doble Premium i Doble Vistes Llac del diumenge 28/08 al dijous 1/09, utilitzant el codi: capvespre a través de www.hotelterradets.com

I gaudeix d’una nit doblement màgica! ✨

Gràcies a tots els grups musicals pel seu talent i predisposició. I a tots els que ens heu acompanyat a cadascun del concerts. Us esperem de nou l’any que ve!

*Recordeu reservar la vostra taula al 973 651 120 (Servei exclusiu de Menú de Tapes)

L’esdeveniment es reserva el dret a canviar la data o anul·lar l’esdeveniment en cas de pluja.