Tenim moltes propostes d’activitats al Pallars per nens, adults o en conjunt! Perquè ens queda energia i bon temps, volem allargar l’estiu i treure’n el màxim profit; i volem que tu ens acompanyis.

Si véns amb nens, a Terradets et garantim que els més petits es divertiran descobrint la natura que els envolta, aprendran a cuinar, jugaran molt i acabaran el dia molt contents i, segurament, molt cansats també.

Des de parapent fins a escalada, passant per caiacs, bicicletes de muntanya i barranquisme. Aquestes són només algunes de les moltes activitats que podreu fer si veniu amb la colla d’amics a Hotel Terradets.

Si el que voleu és fer una escapada romàntica i gaudir de temps en parella també tenim propostes per a dos per passar uns dies inoblidables al Pallars. Podreu tocar de peus a terra mentre viviu una aventura al bosc o volar com ocells; gaudir tastant els millors productes de la zona i, es clar, descansar junts.

Visita el nostre hort, gaudeix de cinema a la fresca, fes un taller de cuina o, si ho prefereixes, un taller de coets. Els més valents poden anar de visita a les arnes d’abelles i tastar-ne la mel. I per acabar el dia, tenim caminada nocturna i/o tallers de gin-tònics.

No t’ho perdis, gaudeix de la natura a l’estiu fins l’últim moment!